UA / RU
Підтримати ZN.ua

Більшість американців вважають, що уряд погано справляється з пандемією – опитування

Жертвами COVID-19 стали понад 80 тисяч осіб в Сполучених Штатах.

Велика частина американців продовжує стверджувати, що федеральний уряд погано справляється із завданням щодо запобігання поширенню нового коронавірусу SARS-CoV-2, яким у Сполучених Штатах заразилися вже понад 1,3 мільйона осіб. Нове опитування CNN показує, що так вважають 54% американців

І, хоча 40% населення вважає, що найгірше позаду, все ж 52% американців все ще бачать на найгірше на горизонті.

За станом на 12 травня, США залишаються країною з найбільшою кількістю хворих - 1 347 881 випадок. Жертвами COVID-19 стали понад 80 тисяч людей у Сполучених Штатах, згідно з даними Університету Джона Хопкінса.

Читайте також: "Путін не справляється": рейтинг президента РФ впав оскільки коронавірус затиснув Росію в лещата – Guardian

Вперше спалах коронавірусу у китайському місті Ухань був зафіксований 12 грудня. Вчені повідомили, що джерело захворювання знаходився на місцевому ринку морепродуктів. Першими про випадки захворювання за межами Китаю заявили влади Японії, Таїланду та Південної Кореї.

30 січня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила міжнародну надзвичайну ситуацію через коронавірус, а вже 11 березня - пандемію.