UA / RU
Підтримати ZN.ua

Білорусь переоснащує свою армію біля кордонів з Україною — Генштаб

Залишається загроза ракетних обстрілів. 

Генеральний штаб ЗСУ повідомляє, що на Волинському та Поліському напрямку армія Білорусі переоснащує своїх військових сучасними зразками озброєння та техніки. Про це повідомляє пресслужба Генштабу на своїй сторінці в Фейсбук

"На Волинському та Поліському напрямках триває оснащення окремих підрозділів збройних сил республіки Білорусь сучасними зразками озброєння та військової техніки. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території цієї країни", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У МВС оцінили ймовірність вторгнення зі сторони Білорусі

Кілька днів тому в Генштабі повідомляли, що у Білорусі зняли зі зберігання танки й бойові машини піхоти. Там вважають, що техніку можуть передати російським військам.

Тим часом перший заступник голови МВС Євген Єнін запевнив, що на кордоні України та Білорусі наразі немає такої кількості військ, яка могла б означати підготовку до початку вторгнення в нашу країну. При цьому він зауважив, що не варто скидати з рахунків те, що білоруський диктатор Аляксандр Лукашенко допомагав своєму російському колезі Владіміру Путіну й продовжує робити це зараз.