UA / RU
Підтримати ZN.ua

Білл Гейтс розлучається з дружиною Меліндою Гейтс після 27 років спільного життя

Пара попросила громадськість надати їм особистий простір, поки вони починають нове життя.

Глава компанії Microsoft Білл Гейтс і його дружина Мелінда Гейтс оголосили про розлучення після 27-річного шлюбу, про що і написали на своїх сторінках в Твіттер.

"Ми довго думали і серйозно працювали над своїми відносинами і вирішили розлучитися. Ми виростили неймовірних дітей і створили фонд, який працює у всьому світі, щоб дати всім людям можливість вести здорове і продуктивне життя", - написано в Твіттер.

Подружжя відзначило, що буде і надалі працювати в своєму Фонді.

Також пара попросила про особистий простір в період, коли починає нове життя.

ЗМІ написали, що Білл і Мелінда познайомилися в 1987 році, коли дівчина почала працювати в Microsoft менеджером із продукту. Вони одружилися в 1994 році на Гаваях. У шлюбі у них народилося троє дітей: Дженніфер Катарін Гейтс, Рорі Джон Гейтс і Фібі Адель Гейтс.

У 2000 році Гейтси заснували спільний благодійний Фонд, який займається розвитком глобальної охорони здоров'я, боротьбою з бідністю і голодом, підтримкою освіти в США. Крім Білла і Мелінди Гейтс, піклувальником Фонду є американський підприємець і інвестор Уоррен Баффет. Сума пожертв - близько 50 мільярдів доларів.

Читайте також: Білл Гейтс вважає неможливою перемогу над глобальним потеплінням без розробки нових технологій

Раніше 24-річна Дженніфер Гейтс, дочка засновника Microsoft Білла Гейтса, повідомила, що отримала вакцину від нового коронавірусу. У пості, в Instagram, в якому вона розповіла про це, вона також поскаржилася на те, що у вакцині не було чіпа, якого багато хто боїться.

Дженніфер Гейтс написала, що є «привілейованою», оскільки вона - студентка-медик. Дівчина також зізналася, що продовжить носити маску, або навіть дві після отримання другої дози вакцини. «На жаль, вакцина не вживила мого геніального батька в мій мозок. Якби тільки мРНК мала таку силу! »- написала Гейтс в кінці поста.