UA / RU
Підтримати ZN.ua

Безпілотники підпалили в Росії ще одну нафтобазу

Пожежі присвоєно 3 ранг.

Сьогодні, 13 липня, близько 04:00 внаслідок атаки БПЛА сталося займання на нафтобазі в Цимлянському районі Ростовської області РФ. Про це повідомив у Telegram губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

За попередніми даними, загиблих та постраждалих немає. Пожежі присвоєно 3 ранг (середня складність, всього – 5 рангів). На місці працюють пожежні розрахунки, задіяно 49 осіб та 14 одиниць техніки. Інформація уточнюється.

Читайте також: У Ростові прогриміли вибухи. Росіяни знову скаржаться на атаку дронів

Російське медіа SHOT повідомило, що під час атаки безпілотника її очевидці почули вибух, після чого помітили стовп диму з боку місцевої нафтобази.

Російське видання Mash поінформувало, що уламки збитого російською ППО безпілотника впали на територію підприємства, де зберігають бензин АІ-92, АІ-95 та дизельне паливо. Тут опублікували відео пожежі, що виникла слідом за цим.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти мінують вхід у гавань біля Новоросійського морського порту в Краснодарському краї, побоюючись повного знищення Чорноморського флоту українськими морськими дронами.