UA / RU
Підтримати ZN.ua

Безпілотники підпалили ще один російський НПЗ – росЗМІ

Під ударом опинився Волгоград.

Сьогодні, 12 травня, близько 2.30, на Волгоградському НПЗ після падіння безпілотника на його територію виникла пожежа. Про це з посиланням на губернатора Волгоградської області Андрія Бочарова повідомила російська офіційна агенція «РИА Новости».

Жертв немає, займання ліквідовано, цитує губернатора агентство.

Російський інформаційний ресурс SHOT повідомив, що кілька гучних вибухів у районі підприємства пролунали в Красноармійському районі Волгограда приблизно о 2:30 ночі, а до цього було чутно характерний звук прольоту БПЛА.

Читайте також: Понад 40 пошкоджених будинків і вісім поранених - влада Білгорода розповіла про наслідки повітряного удару

Попередньо ворожі безпілотники були придушені засобами РЕБ, внаслідок їх падіння на територію підприємства виникла пожежа, яка була оперативно загашена.

Російське видання Mash опублікувало відео атаки на Волгоградський НПЗ із коментарями, що традиційно містять брутальну лайку.

Близько сьомої години ранку Міноборони РФ повідомило, що в числі інших один БПЛА був перехоплений над територією Волгоградської області.

Раніше повідомлялося, що ввечері 10 травня у тимчасово окупованому місті Ровеньки в Луганській області було чути вибухи. Удару було завдано по місцевій нафтобазі. Є інформація про трьох загиблих та восьмох поранених.