UA / RU
Підтримати ZN.ua

Безпілотники атакували російський Курськ - місцева влада порахувала збиті дрони

Місцеві мешканці чули до десяти вибухів.

Сьогодні, 19 липня, близько другої години ночі над російським Курском пролунала серія вибухів. Російське видання SHOT повідомило, що система ППО збила українські БПЛА.

Місцеві жителі розповіли SHOT, що у небі над Курськом було чути від 7 до 10 вибухів. Від гучного звуку спрацювали сигналізації припаркованих автомобілів. Наразі інформації про наслідки на землі та постраждалих немає.

Читайте також: Росія та окуповані території зазнали масованого удару безпілотників – скільки дронів нарахувало Міноборони РФ

Раніше тво губернатора Курської області Олексій Смирнов повідомив, що небі над Курською областю працює ППО і попередив: "Наближатися до уламків БПЛА і чіпати їх не можна, вони можуть завдати шкоди. Повідомити про знахідку потрібно за телефоном 112". Про небезпеку атаки БПЛА місцева влада поінформувала о 1.46.

О 2:28 Смирнов повідомив, що російська ППО збила шість українських БПЛА літакового типу в курскому небі. О 2.46 він поінформував про ще одного збитого безпілотника.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 16 липня в Курській області РФ безпілотники підпалили завод, який виготовляє обладнання для енергетики.