UA / RU
Підтримати ZN.ua

Байдена закликали вибрати сенаторку Уоррен кандидаткою у віцепрезидентки США – WP

Інші закликають вибрати темношкіру жінку.

Більше сотні активістів, лідерів і знаменитостей підписали лист, у якому закликали потенційного кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена вибрати сенаторку Елізабет Уоррен своєю напарницею по виборам президента Сполучених Штатів, намічених на 3 листопада, пише американська газета Washington Post.

Наголошується, що прихильники Уоррен таким чином посилюють тиск на Байдена, поки його інші активісти закликають його з конкуруючою вимогою – вибрати своєю напарницею по виборах темношкіру жінку.

Нагадаємо, що Байден пообіцяв вибрати жінку в напарники по виборах, яка зможе стати віцепрезиденткою у разі його перемоги. Елізабет Уоррен, Гретхен Уїтмер, Емі Клобушар і навіть Мішель Обама в списку тих, кого Байден міг би вибрати своїм напарником в ролі потенційної віцепрезидентки США. Однак американські медіа раніше писали, що Мішель Обама не хоче бути віцепрезиденткою США.

Читайте також: Пік поширення коронавірусу в Україні може не наступити — Ляшко

Раніше Байден розкрив багато секрети пошуку кандидатури на пост віцепрезидента США. Колишній віцепрезидент вже порушив багато керівних принципів, які використовувалися колишніми кандидатами під час пошуків.