UA / RU
Підтримати ZN.ua

Байден і Сандерс після Супервівторка йдуть близько один до одного

Обидва кандидати відірвалися від інших демократів після Супервівторка.

Сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс сказав, що він розглядав Демократичні попередні вибори як гонку двох людей – його і колишнього віцепрезидента США Джо Байдена, повідомляє ABC News.

"Я припускаю, що після Каліфорнії розрив буде досить невеликий... Я думаю, що ми йдемо вперед в основному ніздря в ніздрю", - сказав Сандерс на мітингу.

NEW: Bernie Sanders on state of race after Super Tuesday: "My guess is that after California is thrown into the hopper, it's going to be pretty close...I think we go forward basically neck and neck." https://t.co/Q3fPEwmdNX pic.twitter.com/YdXOpbqVFe

- ABC News (@ABC) March 4, 2020

Він також сказав, що розмовляв з Елізабет Уоррен, повідомивши про те, що вона ще не прийняла жодного рішення щодо майбутнього своєї кампанії.

Читайте також: Супервівторок у США: що це таке і чому про нього говорять у всьому світі

Президентські вибори у США відбудуться 3 листопада 2020 року. За підсумками Супервівторка перемогу на праймеріз Демократичної партії в більшості штатів здобув Джо Байден: його підтримали Вірджинія, Північна Кароліна, Алабама, Оклахома, Теннессі, Арканзас, Міннесота і Массачусетс. Раніше він виграв праймеріз у Південній Кароліні.

Головний конкурент Байдена Берні Сандерс отримав більшість голосів у Вермонті, Колорадо, Юті і Каліфорнії, а перед цим у Неваді та Нью-Гемпширі.

Серед республіканців у праймеріз з великим відривом переміг Дональд Трамп.

Докладніше читайте в матеріалі Сергія Корсунського "Супервівторок для Супер-Джо" у ZN.UA.