UA / RU
Підтримати ZN.ua

Авіакомпанії продовжують скасовувати рейси до Італії

Напередодні про скасування авіасполучення до 9 квітня повідомила одна з ірландських компаній.

Через впровадження карантину на всій території Італії великі європейські авіакомпанії продовжують скасовувати та скорочувати рейси в країну. Про це повідомляє агенція Associated Press.

"Авіаперевізник British Airways заявив, що скасував усі перельоти в Італію і поки що не надає інформацію про майбутні рейси. Air France скорочує вдвічі кількість рейсів до Італії до кінця березня, а також припиняє перельоти в Гонконг і Тайбей до 29 березня", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Один з найбільших музичних фестивалів світу можуть перенести через коронавірус

Напередодні авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скоротила рейси в деякі європейські країни і скасувала другу частоту окремих внутрішніх рейсів у межах України через ризик поширення коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що ірландський лоукостер Ryanair скасовує всі рейси в та з Італії через спалах корнавірусу в цій країні.

Нагадаємо, Італія стала першою країною, повністю закритою на карантин через коронавірус. Випадки зараження Covid-19 зафіксовано у всіх регіонах країни, від ускладнень померли 463 людини.

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила спалах коронавіруса Covid-19 "надзвичайною ситуацією в області суспільної охорони здоров'я, що має міжнародне значення". У ВООЗ побоюються, що вірус потрапить на територію країн зі слабкою системою охорони здоров'я. 28 лютого ВООЗ підвищила рівень небезпеки до дуже високого.