UA / RU
Підтримати ZN.ua

Навальний помер у колонії. Пєсков переконує, що Кремль не знає причини

За даними росЗМІ, у нього відірвався тромб. 

Російський опозиціонер Алєксєй Навальний помер у колонії. Про це повідомляє Федеральна служба виконання покарань. За даними росЗМІ, у  політика нібито відірвався тромб.

Сталося це сьогодні у виправній колонії №3. Під час прогулянки опозиціонер відчув себе погано, практично одразу втративши свідомість.

"Негайно прибули медичні працівники установи, була викликана бригада швидкої медичної допомоги, — ідеться в релізі. — Проведено всі необхідні реанімаційні заходи, які позитивних результатів не дали. Лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть засудженого".

Прессекретар російського диктатора Дмітрій Пєсков переконує, що причина смерті опозиціонера досі невідома, її повинні встановити медики. Перевірками, за його словами, займається ФСВП. Владіміру Путіну вже доповіли про інцидент, хоча у команди Навального досі немає підтверджень його смерті. 

Читайте також: У Москві заарештували трьох адвокатів Навального

Нагадаємо, у серпні 2023-го Навального засудили до 19 років позбавлення волі. Його визнали винним у "створенні екстремістського співтовариства", "фінансуванні екстремістської діяльності" та інших злочинах. До цього він вже був засуджений за звинуваченнями у шахрайстві.