UA / RU
Підтримати ZN.ua

10 людей отримали поранення внаслідок сильного вибуху на військовій базі у Канаді

Канадські служби екстреної допомоги повідомляють, що 10 людей зазнали поранень на базі збройних сил Комокс внаслідок вибуху, передає cbc.ca.

За словами представника бази капітана Бреда Літтла, вибух стався близько 9 години ранку за місцевим часом у будівлі бараків, що не використовується.

Згідно з BC Службою екстреної медичної допомоги (BCEHS), кілька машин швидкої допомоги, у тому числі санітарна авіація з бригадою інтенсивної терапії, було відправлено на місце події вже близько 9:15 ранку.

У заяві для CBC говориться, що шість пацієнтів пройшли лікування в медсанчастині військової бази і троє були доставлені до лікарні у стабільному стані.

Один пацієнт у тяжкому стані був доставлений до лікарні повітрям разом із бригадою інтенсивної терапії, повідомила BCEHS, яка керує Службою швидкої допомоги Британської Колумбії.

Читайте також: Вибухи на артскладах у Сватовому: ДБР передало в суд обвинувачення щодо двох командирів реактивних артилерійських батарей ЗСУ

Тим часом після чергового засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання військового конфлікту на Донбасі із тривожною заявою виступив спеціальний представник чинного голови ОБСЄ в Україні та у ТКГ посол Мікко Кіннунен.