UA / RU
Підтримати ZN.ua

Деталі мобілізаційної кампанії в РФ: з Тамбова перекидають на фронт сотні злочинців

Тим часом у Краснодарському краї “афганці“ отримали завдання зібрати кошти на одяг для росармії.

Зважаючи на загострення ситуації з нестачею людського ресурсу, у Росії знову взялися за вже традиційну для Кремля практику залучення до армії злочинців, що відбувають покарання в місцях позбавлення волі. Про ситуацію з поповненням ворожого особового складу та налагодженням його матеріальної бази повідомляє Генштаб.  

Читайте також: У Путіна для продовження мобілізації закінчуються буряти і він згадав про москвичів: ЗМІ розповіли про новий батальйон

“Російські окупанти продовжують вдаватись до нестандартних способів їх поповнення. Так, на посилення воюючих в Україні підрозділів, з російського міста Тамбов направлено 400 осіб, які відбувають покарання за кримінальні злочини.

Читайте також: Робимо позначку "дезертир" і далі – розстріл: Пригожин із ПВК "Вагнер" знову взявся за мобілізацію злочинців

У краснодарському краї громадські організації “воїнів-афганців“ отримали завдання щодо збору від місцевого населення грошей для закупівлі теплих речей регіональному добровольчому батальйону”, – йдеться в повідомленні.

Вчора ми повідомляли, що на окремих напрямках підрозділи ворога зазнали від 50 до 90% втрат особового складу.