UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ректора Одеської юракадемії усунули за агітацію на користь Ківалова

Замість навчання студенти мобілізовані і агітують по всій Одесі за Ківалова. Є докази і скарги.

Ректора Одеської юридичної академії Володимира Завальнюка відсторонили від виконання обов'язків за залучення студентів до агітації за кандидата в народні депутати, президента університету Сергія Ківалова. Про це повідомив міністр освіти та науки України Сергій Квіт.

"Вчора я відсторонив від виконання обов'язків ректора Одеської юридичної академії, оскільки надходить багато сигналів і скарг, що університет, в першу чергу, студенти, мобілізовані на підтримку президента університету Сергія Ківалова", - повідомив Квіт в ході круглого столу в Києві.

Міністр зазначив, що замість навчання студенти мобілізовані і агітують по всій Одесі за Ківалова, який балотується по 135 округу. "У нас є відео, фотографії, різні звернення. По цьому, до з'ясування всіх обставин я відсторонив ректора від виконання обов'язків", - підкреслив Квіт.

Ківалов, колишній голова Центрвиборчкому, позафракційний депутат Ради, який балотувався на виборах у 2012 році в окрузі №135 від Партії регіонів. У квітні Ківалов написав заяву про вихід з ПР. !zn