UA / RU
Підтримати ZN.ua

Звільнений під заставу Вадим Титушко виїхав з міліції на BMW X5

За Вадима Титушка, підозрюваного в нападі на журналістку під час мітингів 18 травня, внесли заставу в розмірі майже 23 тисяч гривень.

Вадим Титушко, підозрюванийу нападі на журналістів у Києві 18 травня, вийшов під заставу за рішенням суду.

Близько 20 годин 22 травня він вийшов з Шевченківського районного відділення міліції, сів у чорний BMW X5 з транзитними номерами T2 ME 55 45, і поїхав, передає видання "Вести".

Згідно з рішенням суду, сума застави склала 22 тисячі 940 гривень. Також Титушку заборонено залишати Білу Церкву.

Нагадаємо, під час мітингу опозиції в Києві 18 травня група спортивних молодих людей при потуранні міліції завдала тілесних ушкоджень журналістці 5 каналу Ользі Сніцарчук і фотографу "Коммерсанта" Владу Соделю, які висвітлювали акцію.

Особа одного з нападників була встановлена - ним виявився раніше судимий житель Білої Церкви Вадим Титушко на прізвисько "Румин".

Пізніше він був затриманий. Сам Титушко розповсюдив в інтернеті відеозвернення, в якому заявив, що був найнятий для участі в мітингу на стороні опозиції і не бив журналістку Ольгу Сніцарчук, а просто "не хотів, щоб його знімали".

Міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження), яке потім було перекваліфіковано на ч.2 ст.296 (хуліганство). !zn

Читайте також:

Журналісти знайшли фото "спостерігачів" за мітингом 18 травня - один "схожий на Захарченка"

"Колега" Вадима Титушка зізнався, що спортсмени працювали на Партію регіонів

Титушко порадив побитій журналістці навчитися самозахисту