UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ звернулися до російських окупантів — відео

Вони наголошують, що Україна ніколи не погрожувала РФ. 

Українські військові звернулися до російських окупантів, яких "кидають на забій" на війну проти України. Звернення опублікувала пресслужба Збройних сил на своїй сторінці в Facebook

"Ви знаходитесь на території чужої країни та берете участь у воєнних злочинах російського керівництва. Щодня вас кидають на забій. Для вашого командування ви витратний матеріал. Втрати ніхто не рахує", - йдеться у зверненні.

ЗСУ риторично запитують росіяни - за кого ж вони воюють: "За страх ваших вождів втратити владу? За їхній спосіб життя, створений на грошах, вкрадених у вас і ваших сімей? За їхню тупість і некомпетентність?". 

Захисники зазначають, що Україна ніколи не погрожувала Росії.

"Сьогодні ви воюєте не з НАТО, хоч би скільки про це говорили кремлівські пропагандисти. Ви воюєте проти України, проти українського народу, а Збройні сили України захищають свій народ, свою країну від вашої агресії. Ми готові захищати свої будинки, сім'ї до останнього. Подумайте і ви про свої сім'ї", - закликають у ЗСУ.

Читайте також: Німецький експерт: "Ми 8 років вдавали, що це не війна"
 

Нагадаємо, очільник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що війна, яку проти України почала Росія, повинна закінчитися до літа.Він також зауважив, що до зими ЗСУ ще здобудуть масштабні перемоги. Ймовірно, це буде звільнення міста Херсон. Впевненість в цьому підсилює й те, що командувач окупаційних військ РФ в Україні генерал Сєргєй Суровікін підтвердив, що ситуацію на фронті, в тому числі й на херсонському напрямку, можна схарактеризувати як напружену.