UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ знову знищили десятки одиниць ворожої техніки й сотні окупантів – ОТУ “Схід”

Незважаючи на значні успіхи українців у боротьбі з окупацією, військове керівництво не радить поспішати у висновках.

Попри те, що1 квітня на східному напрямку  ситуація була непростою і ворог намагався великими силами прорвати оборону, військовослужбовці Збройних сил України знищили десятки одиниць ворожої  техніки. А кількість загиблих окупантів вимірюється сотнями, повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Схід» у Facebook.

Під час важких боїв, які точилися в цьому напрямку, воїни ЗСУ знищили:

«Російські фашисти знають, що йдуть на вірну смерть, але з готовністю розстаються з життям, слідуючи незрозумілій, викривленій жорсткою пропагандою логіці. Навіщо? Чому? Мабуть, ми цього не дізнаємося, у мертвих рашистів не спитаєш...», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Російська бронетехніка горить бездоганно»: Україна подякувала творцю дронів «Байрактар»

Зазначимо, що попри значні успіхи українців у боротьбі з окупаційними силами, військове керівництво не радить бути поспішними у висновках і дотримуватися критичного сприйняття нової дійсності. Зокрема, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що Владімір Путін прагне знищити Україну до 9 травня, аби завершити війну парадом. Саме тому РФ почала переформування військовослужбовців, аби продовжити завдавати ударів по території України.