UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ за дві доби збили майже 20 ворожих безпілотників загальною вартістю близько 2 млн доларів

Залужний показав деякі зі збитих безпілотників.

За дві останні доби українські воїни ліквідували майже два десятки ворожих безпілотників загальною вартістю близько 2 млн доларів. Про це повідомив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

«Злагоджена робота підрозділів радіоелектронної боротьби та протиповітряної оборони Сухопутних військ. На фото - вражені російські БПЛА Орлан та Тахіон на Східному напрямку і ZALA на Північному. За останні 2 доби ЗСУ ліквідували майже 20 ворожих БПЛА загальною вартістю близько 2 млн доларів. Разом до Перемоги!», – повідомив Залужний.

Читайте також: Росія втратила здатність до військового нарощування – британська розвідка

Раніше Генштаб ЗСУ повідомив, що окупанти продовжують наступати вздовж всієї лінії зіткнення та здійснюють вогневий вплив як на позиції ЗСУ, так і на мирні міста. Проте на тимчасово зайнятих територіях, попри спроби встановити російський контроль, розгортається український рух опору. 

Суттєвих змін на фронті за попередню добу не відбулося. Ворог продовжує ракетні та артилерійські обстріли українських територій, особливо тих що у безпосередній близькості до лінії фронту та російського кордону.