UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ вразили район скупчення окупантів на Луганщині: Росія втратила загиблими й пораненими 45 солдатів

Протягом 12 листопада наші захисники завдали ударів по ще 19 районах зосередження ворожих військ.

Генеральний штаб Збройних сил України з’ясував результати високоточного удару наших бійців по місцю концентрації російських військових у районі міста Гірське Луганської області. Ворог втратив там 27 своїх солдатів загиблими й 18 – пораненими. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Протягом суботи, 12 листопада, авіація захисників накрила вогнем ще вісім районів скупчення особового складу, озброєння і техніки РФ, а також три її позиції зенітно-ракетних комплексів.

У зону ураження ракетних військ і артилерії України потрапили 11 районів зосередження солдатів і ОВТ агресора, один його пункт управління та інші важливі військові об’єкти.

Водночас, загарбники не припиняють вести наступальні дії на сході нашої держави – на бахмутському, авдіївському й новопавлівському напрямках.

Читайте також: У Маріуполі зафіксували збільшення кількості окупантів і військової техніки РФ

У суботу противник також атакував Україну з повітря. Росіяни завдали 14 авіаударів та здійснили до десяти обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Під ворожі удари потрапили більше ніж 15 населених пунктів Донецької, Сумської та Дніпропетровської областей.

Раніше повідомлялося, що Росія продовжує відправляти на фронт на Харківщині велику кількість мобілізованих росіян без необхідної підготовки або зовсім без неї.