UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ уразили 14 районів зосередження живої сили противника

Деталі ранкового зведення Генштабу.

Вчора українська авіація завдала 17 ударів, більшість із них, за даними розвідки – влучні. Про підтвердження  ураження 14 районів, в яких зосереджувались солдати кремлівської армії та військова техніка, повідомляє Генштаб.

Читайте також: Росіяни атакували на трьох напрямках і завдали 8 ракетних та 16 авіаційних ударів – Генштаб

“Підтверджено ураження 14 районів зосередження живої сили і військової техніки ворога, 3 опорних пунктів та 7 позицій зенітних ракетних комплексів. Крім того, за добу, українські підрозділи протиповітряної оборони знищили літак, 6 БпЛА та 1 керовану авіаційну ракету Х-59 ворога”, – йдеться в зведенні за підсумками минулої доби.

Водночас українські ракетні війська, а також артилеристи “відпрацювали” по 12 районах зосередження живої сили та техніки противника.

Читайте також: HIMARSами ЗСУ “денацифікували” чотирьох замкомбатів 106-ї десантної дивізії РФ – ISW

Поцілено 4 склади з російськими боєприпасами, позиції засобів ППО та радіоелектронної боротьби, зокрема, автоматизовану станцію перешкод “Житель”.

Читайте також: Сили ППО збили іранський дрон-камікадзе, який намагався атакувати Миколаїв

Підсумовуючи, зазначимо, що 27 вересня ЗСУ відбили ворожі атаки в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Залізне, Миколаївка Друга, Первомайське, Побєда, Новомихайлівка та Безіменне.