UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зону ООС відвідали військові аташе Швеції, Данії і Норвегії

Військові ознайомилися з роботою КПВВ "Золоте".

У вівторок, 11 травня, в зону проведення операції об'єднаних сил приїхали військові аташе Швеції, Данії і Норвегії. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"До складу делегації увійшли аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Швеція в Україні капітан 1-го рангу Бьорн Вільберні, Аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Данія в Україні капітан 1-го рангу Фелікс Ебестад і Аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Норвегія в Україна підполковник Бойє Лілеруд", - йдеться в повідомленні.

Представники Об'єднаних сил і Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню ознайомили учасників делегації з політикою безпеки і оперативною ситуацією в зоні ООС і ходом виконання завдань СЦКК.

Військові аташе Швеції, Данії і Норвегії також відвідали підрозділи ЗСУ на лінії зіткнення і ознайомилася з інфраструктурою і роботою контрольного пункту в'їзду-виїзду "Золоте".

Читайте також: Українські сапери знешкодили майже дві сотні снарядів і мін у зоні ООС за тиждень: фоторепортаж

Відзначимо, 11 травня бойовики російсько-окупаційних формувань п'ять разів порушили умови повного і всеосяжного перемир'я в районі проведення операції Об'єднаних сил.