UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗНО-2022: графік додаткової сесії тестування

Результати додаткової сесії ЗНО можна буде дізнатись до 20 липня.

Додаткова сесія зовнішнього незалежного тестування цього року відбудеться з 23 червня до 13 липня. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Графік додаткової сесії ЗНО у 2022 році наступний:

Результати додаткової сесії ЗНО з'являться на інформаційних сторінках учасників до 20 липня. Зареєструватись на додаткову сесію можна з 5 по 17 травня.

Читайте також: Вартість пробного ЗНО залежатиме від регіону його проведення

Нагадаємо, основна сесія ЗНО 2022 року відбудеться з 23 травня до 17 червня. При цьому реєстрація відбуватиметься з 1 лютого до 9 березня 2022 року.

Водночас реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбулася з 5 січня до 22 січня 2022 року. Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, будуть оприлюднені на інформаційних сторінках: 25 березня – з української мови, української мови та літератури, а 1 квітня – з інших навчальних предметів.

ЗНО наближається, і незабаром розпочнеться реєстрація на тестування. Майже всі старшокласники давно розпочали підготовку. При цьому ми так звикли до репетиторства, що вже не помічаємо: у нас у країні фактично є дві паралельні системи освіти — офіційна та неофіційна. Першу всіляко лають та критикують – вчителі невмотивовані, діти вчитися не хочуть, батьки невдячні, якість погана… А в другій – чарівним чином все складається навпаки: усі хочуть і можуть. Чому? Читайте у матеріалі редактора відділу освіти та науки Оксани Онищенко «Три причини, чому в Україні є репетитори».