UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зникнення заступника мера Черкас: поліція відкрила справу про умисне вбивство

Про зникнення посадовця до поліції заявили родичі.

Правоохоронці почали шукати заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Черкаській області. 

“Поліцейські встановлюють місцеперебування заступника міського голови Черкас”, - йдеться у повідомленні. 

Вказано, що до Черкаського відділу поліції звернулися рідні Ботнара. За їхніми словами, посадовець тривалий час не виходить на зв'язок, на робочому місці він також відсутній.  

“Згідно з наданою інформацією, чоловік 15 липня ввечері вийшов у справах і до цього часу не повернувся. Колегам по роботі також невідоме його місцеперебування”, - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські розпочали заходи зі встановлення місця знаходження чоловіка. 

Читайте також: Баканов підтвердив затримання підозрюваних у вбивстві слідчого СБУ

Раніше міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив про зникнення свого заступника. Водночас, за словами дружини та батька Ботнара, напередодні близько 19.30, в районі міської ради, чиновник відійшов від свого авто на якусь зустріч. Після цього його телефон був відключений, а сам він не виходить на зв'язок і не відомо, де перебуває.