UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зниклу в Херсонській області 7-річну дівчинку знайшли мертвою

Поліція шукала її чотири дні.

Правоохоронці знайшли труп 7-річної дівчинки Марії Борисової, яка зникла в селі Щасливе Херсонської області чотири дні тому.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Фото: сайт Нацполіції

"Під час повторного огляду території населеного пункту поліцейські виявили в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь труп зниклої дівчини", йдеться в повідомленні.

Зараз правоохоронцями встановлюється причина смерті дитини.

Тривають слідчо-розшукові дії.

Раніше кіберполіції викрила чоловіка у зґвалтуванні 9-річної дочки його співмешканки та виготовленні порнографічного контенту за участю дитини.

Читайте також: У Тернополі двоє дітей отруїлися таблетками, в Києві - підліток випав з вікна

Про це повідомляють Департамент кіберполіції Національної поліції України, а також Офіс генпрокурора.

Зловмисник здійснював дії сексуального характеру відносно 9-річної дівчинки, робив порнографічні фото і відео з дитиною і обмінював їх на аналогічний протиправний контент на форумах в DarkNet.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили комп'ютерну техніку, мобільний телефон і жорсткий диск.

Також вони виявили фото і відеоматеріали порнографічного характеру за участю потерпілої.

Чоловіка затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Також повідомлялося, що в Луцьку неповнолітня дівчинка перед уроками в школі випила жменю таблеток, після чого 13-річній школярці стало погано під час уроків. Дівчинку госпіталізували, вона знаходиться в реанімації у важкому стані.

Мати дитини не виключає, що причиною вчинку дівчинки стало вплив соцмереж. Відзначимо, на Волині за останній тиждень це вже третій випадок спроби самогубства серед дітей.