UA / RU
Підтримати ZN.ua

Знайдений мертвим брат загиблого мера Кривого Рогу

Чоловік виявлений без ознак життя у своїй квартирі.

У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого мера міста Костянтина Павлова. Про це з посиланням на інформацію правоохоронних органів повідомляє місцевий телеканал "Перший міський".

Відзначається, що 18 жовтня тіло Андрія Павлова в квартирі на вулиці Черняховського виявив друг. Мертвого Андрія Юрійовича близько 16:30 знайшов його друг. При цьому, за наявною інформацією, ще сьогодні вранці Андрія Павлова бачили живим.

Павлов Андрій Юрійович був молодшим братом мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого 15 серпня виявили застреленим на веранді його будинку в селі Вільне. Поруч з тілом лежав карабін.

Поліція зареєструвала кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Згодом в МВС озвучили три версії загибелі чоловіка.

Нацполіція Дніпропетровської області підтвердила смерть Андрія Павлова, брата покійного мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Стверджують, що заявник повідомив, що загиблий вранці подзвонив йому і попросив привезти води, оскільки з учорашнього дня відчував себе погано. Коли знайомий приїхав, то чоловік вже був мертвий.