UA / RU
Підтримати ZN.ua

Злочинців, які підривали банкомати по всій країні, затримала поліція

Підривниками виявилися двоє жителів Донецької області.

© Національна поліція України
© Національна поліція України
© Національна поліція України
© Національна поліція України
© Національна поліція України

Сьогодні рано вранці співробітники поліції затримали двох членів банди, які вчиняли підрив банкоматів по всій території України, повідомили в прес-службі Національної поліції Вінницької області.

«29 липня близько 4 години ранку затримано двоє жителів Донецької області при спробі вчинити крадіжку з банкомату шляхом підриву. За наявною інформацією особи, причетні до скоєння ряду подібних злочинів на території держави», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що в затриманні брали участь силовики «Корпуси оперативно-раптового дії" Національної поліції України.

Правоохоронці проводять обшуки за місцем проживання фігурантів справи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 год. 3 ст. 185 КК України (крадіжка), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна).

Читайте також: Геращенко розповів подробиці затримання організаторів серії мінувань і вибухів у Києві

Нагадаємо, в середу, 29 липня, контррозвідники Служби безпеки України затримали двох 60-літніх організаторів серії вибухів в Києві, які вимагали 500 тисяч доларів біткоінами.

Саморобні вибухові пристрої мінери заклали біля входу на станції метро «Шулявська» і «Мінська», у будинку на Подолі, на сортувальній станції. Вибухівку у «Мінської» правоохоронці знешкодили, пристрій на сортувальній станції виявили після анонімного дзвінка.