UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кількість загиблих внаслідок удару РФ по Кременчуку зросла до 13

Про остаточну кількість жертв російської атаки ще рано говорити.

Станом на 17:45 відомо про 20 поранених, з який 9 у важкому стані, а також вже підтверджено загибель двох людей внаслідок ракетного удару по торговому центрі в Кременчуці, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. Рятувальна операція триває.

UPD: Станом на 19:30 відомо, що через ворожу атаку загинули 10 людей, ще більше 40 отримали поранення й травми. Про це написав голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін в Telegram.

Згодом він уточнив інформацію щодо поранених українців. За його даними, станом на 19:56 з пораненнями було госпіталізовано 21 людину, з яких 6 перебували у важкому стані. 

Ще 29 людей отримали амбулаторну допомогу – без госпіталізації, у тому числі двоє дітей. "Всі люди отримують лікування в медзакладах Кременчука", – додав Лунін.

Читайте також: Російський ракетний удар по ТЦ в Кременчуку: опубліковані відео наслідків вибуху

UPD2: Станом на 21:56 число загиблих у результаті російського ракетного удару по ТРЦ зросло до 13. Водночас, очільник Полтавської ОВА наголосив, що про остаточну кількість жертв обстрілу ще рано говорити.

Також, за його словами, торгівельний центр, у який влучили російські ракети, повністю зруйнований.

"В Кременчук прилетів «русский мир». ТРЦ «Амстор» у цьому місті повністю знищений після ракетного удару. Рятувальники продовжують розбирати завали", – написав Лунін.

Нагадаємо, сьогодні вдень близько 16:15 російські окупанти завдали ракетного удару по торговельному центру в Кременчуку. Згідно із заявою президента Володимира Зеленського в приміщенні та поруч на момент удару могло бути близько тисячі людей.

На разі на місці продовжується пожежа. Рятувальники намагаються дістати людей із палаючого приміщення.