UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Укрзалізниця" запустила "Буковельський експрес": подробиці маршруту

Потяг курсуватиме до 16 січня щоденно.

Перевізник "Укрзалізниця" з 25 грудня запустив "Буковельський експрес" за маршрутом Львів – Ясіня – Львів.

Про це повідомляється на сайті "Укрзалізниці".

"Буковельський експрес" відправлятиметься зі Львова о 06:40 та прибуватиме на кінцеву станцію Ясіня о 12:25 із зупинками на станціях Івано-Франківськ, Яремче, Микуличин, Татарів, Ворохта тощо.

Експрес курсує щодня з 25 грудня 2021 року по 16 січня 2022 року, крім 1 та 4 січня, а після цього буде відправлятися щоп'ятниці, суботи та неділі.

Експрес буде зручним для пасажирів, що подорожують з Києва та назад поїздом № 91/92 Київ – Львів – Київ. У разі відсутності місць на прямі поїзди вони зможуть дістатися Українських Карпат тільки з однією зручною пересадкою.

Читайте також: "Укрзалізниця" попередила про затримки потягів – список

На маршруті "Буковельського експресу" використовується сучасний дизель-потяг ДПКР-3 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, який АТ "Укрзалізниця" придбала нещодавно у рамках реалізації програми "Велике будівництво". У складі дизель-поїзда 3 вагони – 170 місць. Потяг має сучасні елементи інтер'єру та екстер'єру, пристосований також для перевезення маломобільних груп населення.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" з 12 грудня запустила 58 поїздів за новим графіком. Вони створили 29 нових повідомлень, повідомляє пресслужба УЗ.

З 12 грудня почав курсувати поїзд №113/114 Бахмут-Львів, який є зручнішою модифікацією популярного маршруту №141/142. Маршрут дав нові повідомлення для Рівного та Луцька зі Львовом, Житомиром, Києвом, Полтавою, Харковом та Бахмутом.