UA / RU
Підтримати ZN.ua

Жителям Криму у громадському транспорті показують ролики про "помаранчевий переворот"

Місцеві чиновники впевнені, що ролики консолідують кримчан. Однак хто оплатив розміщення таких роликів, в кримському уряді не знають.

У Криму у громадському транспорті у відеороликах демонструють ворогів півострова, якими називають місцевих активістів протестних акцій, а також лідерів парламентської опозиції, йдеться у сюжеті ТСН.

Телевізійні ролики демонструють у кримських тролейбусах і біля пішохідних переходів. У відео розповідають про "помаранчевий переворот" і закликають не приєднуватися до протестних акцій. Активістів кримського Євромайдану автори роликів називають "зрадниками інтересів Криму".

Місцеві чиновники впевнені, що ролики консолідують кримчан. Однак хто оплатив розміщення таких роликів, у кримському уряді не знають.

Водії тролейбусів кажуть, що відео вмикають через вказівки керівництва. Керівник підприємства "Кримтролейбус" спочатку повідомив журналістам, що відео передав республіканських комітет з інформації, але пізніше по телефону запевнив, що нічого про замовників не знає.

Зазначимо, що кримські активісти, яких автори відео таврує зрадниками, підготували спільну заяву до прокуратури. Вони хочуть відстояти свою гідність, а також право на власні політичні переконання.

Нагадаємо, у грудні минулого року парламент Автономної республіки Крим звернувся до населення півострова із закликом протистояти насильницькій "майданізації" Криму.

Читайте також:

Могильов не побачив сепаратизму в намірі кримських депутатів просити захисту у Росії

СБУ взялася за сепаратистські заяви Криму про "захист Росії"

У Криму заборонили діяльність ВО "Свобода"

Президія кримського парламенту закликала Януковича ввести надзвичайний стан