UA / RU
Підтримати ZN.ua

Жертві врадіївських ґвалтівників дали другу групу інвалідності

Ірина Крашкова продовжує лікування у стаціонарі. За словами її адвоката, потерпіла досі погано почувається.

Врадіївській жертві Ірині Крашковій дали другу групу інвалідності, повідомив адвокат постраждалої Руслан Радецький. "Ірина щодня ходить до лікарні і лікується на стаціонарі. Тому на судові засідання вона не ходить", - сказав він.

За його словами, Крашкова не дуже добре почувається. "Чим вона може займатися після всього, що сталося, і психологічної травми, яку вона отримала? Тільки тим, що лікується", - говорить Радецький, пишуть Вести.

За його словами чергове судове засідання у справі Ірини відбудеться у вівторок.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягли в свою машину, жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову. Жінка упізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення.

Двоє з них виявилися співробітниками Врадіївського РВВС - лейтенант міліції Дмитро Поліщук і старший лейтенант міліції Євген Дрижак.

У ніч з 1 на 2 липня жителі Врадіївки, обурені зґвалтуванням односельчанки, штурмували райвідділ міліції. Вони зламали ворота, закидали адмінбудинок камінням і побили скло.

Після скандалу у Врадіївці обласна прокуратура взялася за перевірку злочинів минулих років, скоєних у цьому районі. Ініційовано додаткове вивчення матеріалів за фактами правомірності дій працівників Врадіївського РВВС при розкритті кримінальних проваджень, у першу чергу - умисних вбивств і зґвалтувань.

За даними прокуратури, протягом 2011-2013 років на території Врадіївського району було здійснено чотири умисних вбивства: три - в 2011 році, один - у 2012-му. Серед зазначених чотирьох вбивств одне залишається нерозкритим, це вбивство 15-річної дівчини. !zn

Читайте також:

Врадіївська справа: підозрюваний розповів, як у міліції його змушували вигороджувати спільника

Жоден з "врадіївських ґвалтівників" повністю не визнав свою провину

Результати двох експертиз показали, що жертву врадіївських міліціонерів не ґвалтували

Врадіївським ґвалтівникам інкримінують нові звинувачення - підробку документів і наркотики