UA / RU
Підтримати ZN.ua

Жебрівський хоче відновити контроль над усією територією Донецької області

Голова Донецької ОДА має намір розвивати бізнес в регіоні.

Новий голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що його однією з ключових завдань на займаній посаді полягає в поверненні області до довоєнних кордонів.

"Безумовно, ключове завдання полягає в поверненні до українських кордонів, які повинні бути. Звичайно, ми співаємо гімн "від Сяну до Дону", поки ми таких далекоглядних завдань не ставимо, але повернення до довоєнних кордонів - це ключове завдання, яке я ставлю перед собою. Ключове питання - це закон, порядок; в області - це розвиток бізнесу, нормальні дороги, школи і, по суті, після територіальної реформи, фактично, європейська область повинна бути. Ось такі завдання, але одна з ключових завдань - це повернення до довоєнних кордонів Донбасу", - сказав Жебрівський в інтерв'ю ТСН.

Павло Жебрівський був оголошений новим головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації 11 червня. Головним завданням нового глави Донецької області президент України Петро Порошенко назвав захист області від бойовиків та забезпечення проведення чесних і прозорих місцевих виборів.

Читайте також: Порошенко попросив Цукерберга відкрити українське представництво Facebook

Раніше Павло Жебрівський заявив про намір мінімізувати наскільки це можливо контрабанду в Донецькій області.