UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський записав привітальне відео з нагоди Різдва

Президент зазначив, що в цьому році Різдво особливе, а колядки мають бути безпечними.

Президент Володимир Зеленський привітав українців з Різдвом. Відеопривітання голови держави опублікували на сайті Офісу президента.

“Я щиро вітаю мільйони українських родин зі святом Різдва Христового – символом непереможності добра й милосердя людської душі. Традиційно ми відзначаємо Різдво вдома, у сімейному колі. І не існує кращого дня, аби порозумітися між собою, помиритися з тим, кого образив, та пробачити всім, хто образив тебе. Нехай радість і тепло цього свята об’єднають нашу країну, бо всі ми разом – велика єдина українська родина”, - зазначив Зеленський.

Він вказав на те, що цьогорічне Різдво є особливим. Президент закликав пам’ятати, що важливим принципом християнства є турбота та піклування про ближніх. Він заявив про те, що традиційні колядки мають бути ще й безпечними заради збереження здоров’я українців.

“Я бажаю всім веселого Різдва! Бажаю всім щастя, успіху, достатку та, звичайно, міцного-міцного здоров’я. Щоб відчувати аромат і смак запашної куті та всіх дванадцяти страв на столі! Бережіть себе, свої родини та нашу Україну!”, - додав Зеленський.

Читайте також: У Зеленського розповіли, хто розпалює скандал з дітьми в новорічному ролику

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що зйомки новорічного привітання Зеленського, в якому також взяли участь діти, тривали до 2 години ночі. Маленьким акторам за участь заплатили по 500 гривень. Водночас, згідно зі статтею 188, 189 і 192 КЗпП заборонено залучати неповнолітніх працівників до нічних робіт, якщо вечірня зміна хоча б частково припадає на час після 22.00. 

За результатами опитування Соціологічної групи “Рейтинг”, третина українців не дивилася новорічне привітання Зеленського.

Про те, які питання про дітей і від дітей залишилися за кадром новорічного привітання Зеленського, розповіла експерт з прав дітей Людмила Волинець.