UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський вилікувався від коронавірусу

Президент вже повернувся на Банкову.

Президент України Володимир Зеленський вилікувався від коронавірусу. Він сам повідомив про те, що отримав негативний тест на COVID-19.

“Всім доброго ранку, настрій бадьорий, температура 36,6. Сам я позитивний тому, що тест негативний. Знаходжусь на Банковій, працюємо”, - заявив Зеленський у відеозверненні.

Він також зазначив, що потрібно розуміти нові ризики та максимально себе берегти. Президент додав, що обов’язковими зараз є носіння захисних масок, самоізоляція, соціальна дистанція, збалансовані вітамінні програми, спортивний режим. 

Читайте також: Зеленський записав новий влог з лікарні: запахи вже повернулися

9 листопада стало відомом про те, що у Володимира Зеленського виявили коронавірус. Через кілька днів в Офісі президента повідомили про те, що голова держави разом із очільником ОПУ Андрієм Єрмаком, у якого також діагностували COVID-19, самоізолювались у “Феофанії”. Для Зеленського в клініці обладнали спецкабінет, Єрмак перебуває в ізольованій палаті.

ZN.UA також повідомляло про те, минулого тижня позитивні тести отримали речниця президента Юлія Мендель і радник глави ОПУ Михайло Подоляк. Останній займався організацією і супроводжував президента на ефір щодо Конституційного суду, який відбувся 2 листопада на ICTV.