UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський провів засідання Ставки: сторони обговорили ймовірні дії РФ на найближчий період

Обговорювались також питання забезпечення ключових потреб сил оборони України в основних зразках озброєння.

Президент України Володимир Зеленський у неділю, 29 січня, провів  чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

"Заслухали доповіді щодо оперативної обстановки на фронті, зокрема на донецькому напрямку та на півдні. Розглянули важливу інформацію від розвідки щодо ймовірних дій ворога на найближчий період. Готуємося до всіх можливих подій", - зазначив Зеленський у Telegram.

Зазначається, що під час засідання сторони обговорили забезпечення ключових потреб ЗСУ в основних зразках озброєння, військової техніки та боєприпасів для проведення операцій, запланованих на 2023 рік.

Нагадаємо, очільник української розвідки Кирило Буданов розповів, що Україна планує проведення масштабного контрнаступу навесні. "Найспекотнішими" бойові дії, за його прогнозами, будуть у березні. При цьому глава ГУР вважає, що 2023-й принесе нашій державі перемогу. За його словами, чекати хороших новин варто в середині або у другій половині року. 

Читайте також: NYT: Герасімов під тиском почати новий наступ проти України навесні

Які організаційні та структурні зміни потрібні для прискорення нашої перемоги над ворогом? Як зміцнювати лідерство у військах і що означає по-справжньому дбати про солдата на фронті? Про це у статті Юрія Бутусова "Як здобути перемогу у 2023-му: створення "петлі Бойда"для України".