UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський провів засідання Ставки. Обговорили повітряні атаки та забезпечення військових

Також учасники засідання обговорили ситуацію на фронті.

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. В офісі президента розповіли, про що йшла мова під час засідання.

«Учасники заслухали інформацію про наслідки нещодавніх повітряних атак з боку російських військ та про їх подолання, обговорили можливості посилення захисту населення й об'єктів цивільної та критичної інфраструктури. Також було заслухано доповіді про оперативну ситуацію на фронті та плани окупантів на найближчий час», - зазначили в ОПУ.

Командувачі Об'єднаних стратегічних угруповань військ доповіли про ситуацію на відповідних ділянках фронту. Також учасники засідання проаналізували забезпечення підрозділів сил оборони озброєнням та боєприпасами. Також мова йшла про стан підготовки і укомплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

Окремо під час Ставки заслухали доповідь про постачання артилерійських боєприпасів і ракет усіх типів для потреб українського війська в поточному році.

Читайте також: "Продовжили розгляд питання про комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад" – Зеленський провів чергове засідання Ставки

За даними Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення росіяни втратили 194 970 одиниць особового складу. Лише за минулу добу наші захисники ліквідували понад пів тисячі російських загарбників.