UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача

Зокрема, обговорювався подальший план звільнення територій України.

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це повідомила пресслужба президента в телеграм.

«По-перше, заслухали доповіді командувачів військ оперативних напрямків. По-друге, розглянули подальший план звільнення наших територій», - йдеться у повідомленні.

Також, за словами президента, під час засідання проаналізували можливі дії російських загарбників у найближчій перспективі.

Крім того, було опрацьоване питання забезпечення зброєю й боєприпасами українських захисників на найбільш гарячих напрямках.

«Ми контролюємо ситуацію. Все буде Україна», - заявив Зеленський.

Читайте також: Зеленський про ризик анексії: Росія прирівняє себе до «ДНР» і ЛНР»

Раніше повідомлялося, що Зеленський скликає на п'ятницю, 30 вересня, термінове засідання Ради національної безпеки і оборони.

Секретар Ради безпеки та оборони Олексій Данилов заявив, що РНБО на своєму засіданні в п'ятницю ухвалить «фундаментальні для України рішення».

Нагадаємо, що в Кремлі на п’ятницю запланована  так звана «церемонія підписання договорів» щодо анексії в склад Росії окупованих територій Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей України.