UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський про ракетні удари росіян: "Продовжують робити те, що вміють найкраще — тероризувати і вбивати"

Росія цим лише підтверджує "свою руйнівну і вбивчу суть". 

Сьогодні Росія здійснила черговий масовий ракетний удар по Україні. Наразі точно відомо про прильоти в Києві, Харкові, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі та Миколаєва. На це вже відреагував президент Володимир Зеленський. На своєму Тelegram-каналі він зазначив, що терор проти мирних - те, що у росіян виходить найкраще. 

"Україна під обстрілами окупантів. Вони продовжують робити те, що вміють найкраще, – тероризувати і вбивати мирних людей. У Миколаєві ракетами C-300 ворог зруйнував житловий будинок. Загинула людина. Також був удар по квітковому ринку, каштановому скверу. Цікаво, з чим на цих абсолютно мирних об’єктах боролися російські терористи?" - пише Зеленський. 

Та він додав, що терор росіянами проти мирних українців нічого не змінить, цим Росія "лише підтвердить свою руйнівну і вбивчу суть, за що неодмінно відповідатиме". 

Читайте також: Росія зазнала невдач на полі бою, тому б’є по цивільній інфраструктурі — британська розвідка

Нагадаємо, Аналітики інституту вивчення війни США пояснюють, що масовані атаки росіян по цивільній та критичній інфраструктурі покликані чинити психологічний тиск на самих українців, але вони не впливають на хід бойових дій. Президент України Володимир Зеленський також зауважив, що РФ намагається терором прикрити свої військові поразки, де ЗСУ мають успіхи у звільненні окупованих територій.