UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський привітав українські Десантно-штурмові війська

Глава Української держави побажав десантникам незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог у боях з агресором.

Президент України Володимир Зеленський привітав Десантно-штурмові війська Збройних сил України з професійним святом. Очільник країни від імені народу подякував десантникам за незламність та самопожертву. Про це повідомляє офіційний сайт Офісу президента.

"Вітаю вас із професійним святом – Днем Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Загартовані у важких, кровопролитних боях з російськими загарбниками, українські десантники щоденно демонструють високий рівень підготовленості, навченості та професіоналізму, виконуючи найбільш складні і важливі завдання. Там, де ви – там успішний наступ, знищені ворог і його техніка, звільнені українські міста і села, там перемога", -наголосив президент.

За його словами, у день професійного свята українські десантники мужньо боронять українську землю, за будь-яких умов бойової обстановки просуваються вперед на найскладніших напрямках, виявляючи справжній героїзм і стійкість перед лицем найжорсткіших випробувань цієї війни.

"Від імені українського народу дякую вам за звитягу, хоробрість і самопожертву, які ви демонструєте у боях з російським агресором", - зазначив глава держави.

Також Володимир Зеленський вшанував пям’ять українських десантників, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України.

"Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг. Впевнений, що військовослужбовці Десантно-штурмових військ Збройних Сил України й надалі надійно стоятимуть на захисті рідної землі", - додав президент.

Читайте також: Росія застосувала проти України 4700 ракет

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський звертався до українського народу з нагоди Дня Гідності та Свободи. Президент наголосив, що гідність та свобода для українців є головними цінностями, які нерозривно сплетені, як правий і лівий береги Дніпра та відповідають на питання "хто такі українці".