UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленська розповіла про свої будні та життя окремо від чоловіка

Подружжя ночує окремо з міркувань безпеки.  

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що живе окремо від чоловіка Володимира Зеленського, який з міркувань безпеки ночує в офісі президента України.

В інтерв’ю Jerusalem Post Олена Зеленська на запитання про те, як виглядає життя першої леді країни, яка перебуває у стані війни, відповіла: «Я не думаю, що мій день сильно відрізняється від дня середньостатистичної українки».

За її словами, спочатку вона переглядає новини, щоб дізнатися, куди вночі вдарили російські ракети. Дружина президента нагадала, що нещодавно удару зазнав багатоповерховий будинок у Кривому Розі, її рідному місті, повз який вона ходила впродовж багатьох років.

Зеленська розповіла, що протягом дня вона ходить в офіс і працює над проєктами щодо психічного здоров’я, покращення шкільних обідів і допомоги жертвам домашнього насильства, а також дає інтерв’ю та здійснює телефонні та відеодзвінки.

Вона зазначила, що живе окремо від чоловіка та щодня повертається до своїх двох дітей. Натомість як Володимир Зеленський спить у своєму кабінеті.

«Якщо нам пощастить, ми зустрінемося на обід в офісі. Ніхто з нас зараз не може дозволити собі дозвілля чи розваги», – сказала вона про будні президентського подружжя.

Вона зазначила журналістам, що українці попри війну вчаться жити максимально нормально.

«Я пам’ятаю порожні вулиці та відчуття апокаліпсису в Києві, але влітку місто знову закипіло. Іноді, якби ви ще не знали, що йде війна, ви б цього не знали, тому що економіка продовжується, а люди збираються працювати», – додала Зеленська.

Читайте також: Буданов вперше після чуток про поранення з'явився на публіці. Росіяни не вірять своїм очам

У документальному фільмі про перший рік війни Володимир Зеленський показав журналісту Дмитрові Комарову кімнату поруч із кабінетом президента, в якій по суті він і живе від початку повномасштабного вторгнення РФ.