UA / RU
Підтримати ZN.ua

Затриманого на хабарі голову регіонального облавтодору відпустили під заставу

За Алексєєва внесли майже 4 млн грн застави.

Затриманого 8 жовтня за підозрою у хабарництві начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Алексєєва, відпустили сьогодні під заставу. Про це повідомили у відділі комунікацій Вищої антикорупційного суду (ВАКС).

"За керівника Служби автодоріг у Вінницькій області ще 12 жовтня внесли 3,93 млн грн застави", - повідомили в суді.

Крім того, ВАКС розглянув скаргу адвоката Алексєєва про негайне звільнення його з-під варти, оскільки за нього було внесено заставу в повному обсязі. Слідчий суддя ВАКС Андрій Біцюк клопотання задовольнив частково і постановив звільнити з-під варти підозрюваного.

Як повідомлялося, Алексєєва затримали за підозрою в дачі хабара в розмірі 4,2 млн грн голові Вінницької ОДА Сергію Борзова. Начальника облавтодору затримали "на гарячому" одразу після передачі ним першої частини хабара в розмірі 200 тис. грн.

Раніше в Харкові співробітники Державного бюро розслідувань затримали підозрюваного у вимаганні 20 тисяч доларів у слідчого ГБР.

Як повідомлялося, під час виборів 25 жовтня українцям запропонують в форматі екзит-полу відповісти на питання про те, чи потрібно саджати корупціонерів довічно у в'язницю.