UA / RU
Підтримати ZN.ua

Затриманого "азовця" Краснова відпустили до засідання суду

Судове засідання по справі Краснова відбудеться 2 березня.

Главу громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова, якого СБУ підозрює у співпраці зі спецслужбами Росії, відпустили після медичного обстеження.

"Азовця" відпустили, оскільки після закінчення трьох діб йому не було пред'явлено звинувачень. Судове засідання у справі Краснова відкладене на 2 березня на 14:30.



Читайте також: "Азов" з фаєрами пікетує будівлю ГУ СБУ в Києві

У ніч на 28 лютого співробітники Служби безпеки України затримали одного з організаторівгромадянської блокади Криму, голову громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова.

29 лютого в СБУ повідомили, що Краснов підозрюється у співпраці зі спецслужбами РФ, зокрема у передачі ФСБ списку військовослужбовців полку "Азов", а також у підготовці вбивства на адміністративному кордоні з Кримом, щоб спровокувати збройну агресію Росії в Херсонській області.

Як писало ZN.UA, дані про велику кількість затримуваних диверсійно-розвідувальних груп, які регулярно озвучуються СБУ, разюче відрізняються від даних по всьому процесуальному ланцюжку - затримання, оголошення про підозру, відкриття кримінального провадження, направлення обвинувального акта до суду і винесення обвинувального вироку.