UA / RU
Підтримати ZN.ua

Заступник голови Миколаївської ОДА Романчук, якого спіймали на хабарі, поспіхом покинув лікарню

Напередодні скандального Героя України госпіталізували із зали суду.

Перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Микола Романчук, якого співробітники СБУ затримали при отриманні хабара, 7 червня виписався з одеської лікарні.

"Миколаївський "Аладдін" Романчук втік з лікарні... Тільки що наш одеський кореспондент спілкувався з персоналом Одеської міської лікарні №3. Ті підтвердили, що в обід Романчук виписався і зник у невідомому напрямку", – написав журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці в Facebook ввечері у вівторок.

Напередодні Романчук був госпіталізований із залу Приморського районного суду Одеси. Медики діагностували у чиновника, якого підозрюють у хабарництві, високий артеріальний тиск, заявивши, що він потребує стаціонарного лікування.

Нагадаємо, Героя України Миколу Романчука затримали 3 червня за хабар у 80 тисяч доларів. Пізніше при обшуку в його будинку виявили ще 300 тисяч доларів, підземний тунель, де розташовувалися сейфи. У них чиновник зберігав золоті зливки, старовинні книги та ікони, нагороди, столове срібло, а також "чорну бухгалтерію".