UA / RU
Підтримати ZN.ua

Заради "крутого" відео підлітки підпалили 12-річного хлопця - поліція

З термічним опіком другого ступеня 30% тіла дитина знаходиться в реанімації.

У Бердянську підлітки облили спиртом 12-річного хлопця спиртом і підпалили, щоб зняти "круте" відео на телефон, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Потерпілий хлопчик розповів правоохоронцям, що опіки отримав в результаті підпалу, який зробили його друзі. Інцидент стався в неділю ввечері, 29 листопада, коли троє друзів-однолітків намагалася зробити «круте» відео. Для цього вони зібралися за місцем проживання одного з них, коли нікого з дорослих не було вдома. Як з'ясували поліцейські, потерпілий добровільно погодився брати участь в зйомках. Хлопця облили спиртом і підпалили. Весь процес знімали на телефон.

Підлітки пояснили, що сподівалися тільки на вогонь, без опіків. Потім загасили товариша у ванній кімнаті, і злякавшись того, що накоїли, відвели його додому. Мати потерпілого хлопця викликала "швидку".

В даний час дитина з тілесними ушкодженнями у вигляді термічного опіку 2 ступеня 30% тіла перебуває в реанімаційному відділенні Бердянської дитячої міської лікарні.

Співробітники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду з батьками і передали інформацію про вказану подію до відділу служби у справах дітей Бердянської міської ради.

Читайте також: Суд заарештував киян, які по-звірячому били бездомних і знімали тортури на відео - поліція

Раніше повідомлялося, що в дві дівчини заради розваги розгромили вагон електрички, зняли це на відео і виклали в соціальні мережі. Інцидент стався в приміському поїзді П'ятихатки-Дніпро. Дівчата розгромили новий вагон - виламали там ручки і розкидали уламки.

"Укрзалізниця" звернулася в Нацполіцію.