UA / RU
Підтримати ZN.ua

Залужний привітав захисників та захисниць: "Зупинили ворожу навалу і поховали міф про непереможність російської армії"

Він зауважив, що весь світ зараз дивиться на нас з захопленням та надією. 

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав українських захисників та захисниць зі святом 14 жовтня. Він зауважив, що Україна витримала потужний удар 24 лютого, поховала міф про армію Росії, а зараз продовжує повертати свої території. 

"У жорстоких боях, під сталевим дощем російських снарядів ми тримались за кожний клаптик своєї землі. Зупинили ворожу навалу і поховали міф про непереможність російської армії, - пише Залужний на своїй сторінці у Facebook. - А тепер ми повертаємо своє. Ніхто і ніщо не зупинить нас".

Головнокомандувач зауважив, що зима 2022 року - частина світової історії. Українці не лише витримали потужний удар, але й показали, що означає бути українцем, та як це - мати сміливість боротися за свою свободу. Наш народ обрав шлях воїнів, і тому зараз ми йдемо вперед. А весь світ дивиться на нас з захопленням та надією, додав він. 

"Вітаю зі святом і дякую за службу! Разом до Перемоги! Слава Україні!", – підсумував головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Росія після війни і після Путіна: Washington Post про те, що чекає на країну-агресорку

Нагадаємо, минулої доби українські воїни відбили атаки противника біля населених пунктів Терни, Опитне, Веселе, Невельське, Одрадівка, Іванград, Бахмут, Нова Кам’янка та Сухий Ставок.