UA / RU
Підтримати ZN.ua

Захисники України звільнили два села на сході – Генштаб

Наші воїни просунулися на слов'янському напрямку.

Українські військовослужбовці протягом тижня повернули під свій контроль ще два населених пункти на слов'янському напрямку – села Дмитрівка Харківської області й Мазанівка Донецької. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов.

За його словами, упродовж останнього тижня на цьому напрямку наші бійці також покращили тактичне положення та змогли просунутися вглиб оборони російських окупантів у районах Мазанівки, Бражківки, Сулугунівки та Дмитрівки.

Читайте також: Знищення складів боєприпасів та опорних пунктів військ РФ посилює тиск на окупантів — британська розвідка

Громов додав, що ЗСУ вдалося переміститися в глибину оборони ворога й на харківському напрямку. Українські захисники закріпилися на звільнених від загарбників територіях.

Раніше стало відомо, що наші військові деокупували ще сім населених пунктів Херсонської області. Загальна кількість звільнених від загарбників н.п. регіону зросла до 53.