UA / RU
Підтримати ZN.ua

Загарбники завдали ракетного удару по промисловій зоні Миколаєва — голова ОВА

За попередніми даними, обійшлося без постраждалих.

Війська РФ знову обстріляли Миколаїв та область. Про це повідомив голова ОВА Віталій Кім.

«Сьогодні, 28 вересня, орієнтовно о 00:50 Миколаїв знову зазнав ракетних обстрілів, попередньо зенітно-ракетними системами С-300», - йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, загарбники завдали удару по промисловій зоні. За попередніми даними, обійшлося без жертв та постраждалих.

У Миколаївському районі вчора, 27 вересня, о 12:55 війська РФ здійснили артилерійські обстріли по аквазоні в м. Очаків Очаківської громади. На щастя, постраждалих немає.

Крім того, за інформацією ОК «Південь», вчора три дрони-камікадзе РФ були спрямовані по портовій зоні інфраструктури м. Очаків. Українські захисники збили всі три ворожі дрони.

Також вчора на території с. Парутине Куцурубської громади окупанти били касетними снарядами по околицях населеного пункту. Постраждалих немає.

У Баштанському районі під постійними ворожими обстрілами залишаються села на лінії розмежування Березнегуватської громади.

Зокрема, вчора о 10:42 були зафіксовані обстріли околиць с. Мурахівка, об 11:50 околиць с. Маломихайлівське, а о 13:16 станції Березнегувате.

Також вчора під ворожі обстріли потрапили прилеглі території до сіл Лепетиха, Кавказ, Калачеве. А вже сьогодні зранку обстрілів зазнала станція Березнегувате. На щастя, постраждалих та руйнувань немає.

За даними ОК «Південь», вчора ворожий винищувач Су-35 випустив ракету Х-31 по Березнегуватому. Сили протиповітряної оборони України знищили ворожий снаряд в повітрі.

Крім того, були зафіксовані обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. На щастя, обійшлося без постраждалих та руйнувань.

За словами голови ОВА, загарбники обстріляли і с. Широке Широківської громади.

«Влучання по відкритих територіях, дорожньому покриттю та сільгосппідприємству. Постраждалих немає», - йдеться у повідомленні.

У Вознесенському та Первомайському районах, за даними ОВА, день та ніч минули відносно спокійно.

Читайте також: ЗСУ приземлили російський штурмовик Су-25 на Миколаївщині

Раніше повідомлялося, що російські загарбники в ніч на 27 вересня обстріляли Миколаїв. В центр міста прилетіла ракета типу «Смерч».