UA / RU
Підтримати ZN.ua

За те, що відбувається на території держави-агресора відповідає уряд держави-агресора – ГУР

Українська розвідка не підтвердила і не спростувала вибухи на російських військових аеродромах.

Представник Генерального управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що відповідальність за вибухи на об’єктах у Рязанській та Саратовській областях повинна нести влада країни-агресорки. Про це Юсов повідомив в ефірі телемарафону.

“Можу розділити з усією країною хороші новини, коли у терористів щось палає, це не може не викликати позитиву. Тим більше, коли палають якісь летовища і місця базування стратегічних бомбардувальників, які вбивають мирних людей. Але все інше після перемоги ми зможемо детальніше проговорювати. За те, що відбувається на території держави-агресора відповідає уряд держави-агресора. Сьогоднішні події — це чергова ознака деградації їхньої, в тому числі, і військової інфраструктури. Все інше ми не можемо ані підтвердити, ані спростувати”, - зазначив представник ГУР.

Читайте також: "Ракетний терор РФ несе величезні загрози не лише безпеці України": У МЗС прокоментували падіння ракети в Молдові

Нагадаємо, раніше у Єврокомісії прокоментували вибухи на російських аеродромах. Там заявили, що у ЄС завжди утримуються від коментування розвитку подій на полі бою. Але водночас додали, що Україна має повне право на оборону у незаконній агресивній війні, яку проти неї веде Росія.