UA / RU
Підтримати ZN.ua

За ранок у зіткненнях на Майдані загинули 11 осіб

Зі сцени Майдану постійно закликають людей не виходити за периметр Майдану , бо їх відразу починає прицільно розстрілювати снайпер .

Тіла 7 загиблих лежать на Майдані Незалежності в Києві неподалік від готелю "Козацький". Вони лежать на тротуарі, вкриті ковдрами.

Усього загинуло 11 активістів - це чоловіки у віці близько 20 років. У всіх - прицільні поранення грудей або шиї.

Представники Самооборони кажуть, що цих людей застрелили міліцейські "снайпери", які ціляться в голови. "З 7-х загиблих 6-ро вбито пострілами в шию", - сказали самооборонці.

Кількість загиблих найближчим часом може збільшитися, тому що поранених несуть до карет "швидкої допомоги" в дуже важкому стані і медики кажуть, що не впевнені, що довезуть їх до лікарень живими.

Від будівлі КМДА кожні дві хвилини від'їжджають швидкі з пораненими, загальна кількість яких становить близько 200 осіб. За словами очевидців, після останніх зіткнень поранених стало дуже багато, причому правоохоронці застосовують бойову зброю.

У медиків у КМДА не вистачає перев'язувальних матеріалів, кетгуту, замінника крові, рукавиць. Вони просять тих, у кого є така можливість, підвозити ці матеріали.

Також біля КМДА багато людей, які шукають своїх рідних, оскільки там практично відсутній мобільний зв'язок. !zn