UA / RU
Підтримати ZN.ua

За минулу добу в Харківській області від ворожих обстрілів загинуло двоє людей, 15 — поранено

Окупанти тероризували область обстрілами з артилерії та РСЗВ.

Минулої доби російські війська продовжували обстрілювати Харків та населені пункти області з артилерії та РСЗВ. Окупанти вбили двох людей, 15 мирних жителів отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

«Минулої доби ворог знову тероризував населення Харкова та області обстрілами з артилерії та РСЗВ. Під удар потрапили Шевченківський район Харкова та Харківській, Чугуївський, Ізюмський та Богодухівський райони області», - йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, унаслідок обстрілів пошкоджені будинки, склади та об'єкти інфраструктури, крім того, горіли хвойні ліси та лісосмуги.

Окупанти вбили 2 цивільних, 15 мирних жителів отримали поранення.

«У смт Печеніги госпіталізували 6 людей, 1 загиблий. У смт Мала Данилівка - 2. У Золочеві 5 госпіталізованих, 1 загиблий. У Вишневому 1 госпіталізований. У с. Грушуваха госпіталізований 12-річний хлопчик», - повідомив Синєгубов.

Голова ОВА також додав, що на лінії зіткнення просування ворога не було.

Зокрема, на Харківському напрямку війська РФ зосереджені на обороні. На Ізюмщині окупанти поповнюють запаси та перегруповують сили.

Читайте також: Після втрат у бою на Харківщині залишки мотострілецького підрозділу армії РФ відмовились воювати – Генштаб

Раніше повідомлялося, що у Харкові внаслідок ворожих обстрілів сталися пожежі у будівлях кафе, продовольчого магазину та шкільній бібліотеці у Новобаварському районі.