UA / RU
Підтримати ZN.ua

За добу в Україні виявили понад 19 тисяч нових випадків коронавірусу

У Києві минулої доби виявили майже 2 тисячі нових ковід-випадків. 

Упродовж середи, 7 квітня, в Україні діагностували 19 419 нових випадків коронавірусу. За весь час пандемії в Україні на ковід захворіло 1 803 998 осіб.  Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов у четвер, 8 квітня. 

Також за минулу добу 5092 особи ушпиталили. За весь час пандемії в країні коронавірус здолали 1 383 883 особи (минулої доби - 10 032), 35 962 особи померли від ускладнень (464 минулої доби). 

За добу було здійснено понад 128 тисяч тестувань, щеплення отримали 14 313 людей. Від початку вакцинальної кампанії 334 576 людей отримали першу дозу щеплення, 2 - дві дози. 

Кількість захворювань в регіонах за добу та кількість щеплень:

У МОЗ нагадали, що дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Читайте також: В Україні ситуація з коронавірусом стабілізується — НАН

Нагадаємо, 6 квітня міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що можливостей нарощувати кількість «кисневих» ліжок для хворих на коронавірус більше немає, їх межу в країні досягнуто.

При цьому в МОЗ заявили, що питання введення надзвичайного стану або комендантської години в Україні поки не розглядається, проте громадяни все одно повинні більш свідомо дотримуватися вже введені в країні карантинні обмеження.