UA / RU
Підтримати ZN.ua

За добу на Харківщині внаслідок збройної агресії РФ одна людина загинула, двоє поранено — голова ОВА

РФ продовжує завдавати удари з артилерії та РСЗВ по населених пунктах прифронтових районів області.

За минулу добу на Харківщині внаслідок збройної агресії РФ одна людина загинула, ще двоє мирних жителів поранено. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

«Харківщина, 22 листопада. Росіяни продовжують завдавати удари з артилерії та РСЗВ по населених пунктах прифронтових районів Харківщини», - йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, вчора після 17 години війська РФ вдарили з РСЗВ по Вовчанську. Загарбники обстріляли житловий сектор. Внаслідок ворожих атак госпіталізовані з пораненнями двоє людей: 57-річна жінка та 60-річний чоловік, стан постраждалих середній.

А близько 21 години РФ ракетами вдарила по Чугуєву. Внаслідок удару пошкоджені двоповерховий приватний будинок, зруйновано гараж, а також господарчі споруди та кілька автомобілів. На щастя, постраждалих немає.

Крім того, голова ОВА нагадав, що залишається високою мінна небезпека.

«У с. Пришиб, що в Ізюмському районі, підірвався на міні 50-річний чоловік. На жаль, загинув на місці», - повідомив Синєгубов.

За добу піротехніки в області ліквідували 122 вибухонебезпечних предмети.

Читайте також: Російські окупанти обстріляли Харківську область: є поранені

Раніше повідомлялося, що в деокупованій Дергачівській громаді Харківської області українські військові виявили мінний коридор, який окупанти готували для ЗСУ. У населених пунктах Шопіно, Токарівка та Гоптівка було встановлено місцезнаходження мін МОН-90, МОН-50, Фугасів та ОЗМ-72.